Superpakket (Beginners + Semi-Gevorderden) + Wonen

Het kant en klare pakket als je in Spanje wilt gaan wonen en de taal wilt spreken. En dat adviseer ik iedereen. Want je moet dingen regelen en zonder Spaans kom je niet waar je wilt zijn. Met de Online Beginners + de Online Semi-Gevorderden leer je MAKKELIJK Spaans praten met 2 begeleiders, een Nederlandse en een Spaanse. In 60 uur als je wilt, maar je krijgt levenslang toegang en altijd hulp.

Bij de cursus Wonen in Spanje krijg je een speciale besloten groep waar we je helpen. Je krijgt 25 lessen met Spaanse situaties en lessen zodat je alles zelf kunt regelen in het Spaans. EXTRA krijg je heel veel tips en kennis over Spanje, de Spanjaarden en de levensstijl. Hiermee ga jij jezelf heel veel TIJD, GELD, PROBLEMEN besparen. SUCCES GEGARANDEERD

Superpakket (Beginners + Semi-Gevorderden) + Wonen

Miranda

Als je in Spanje wilt wonen dan is deze cursus absoluut een aanwinst. Je wilt niet weten hoeveel tijd en geld wij onszelf al bespaard hebben hiermee.

Monique

Ik woon al een tijdje in Spanje, maar met de beginners en semi-gevorderden heb ik Spaans leren spreken. Met de cursus Wonen het serieuze Spaans. En ik word er zo blij van. Leuke lessen samen met haar Spaanse man. Echt een aanrader.

Rob

Door deze cursus heb ik zo snel Spaans geleerd. Ik had niet verwacht dat het echt zo makkelijk ging. De Spaanse taal is het belangrijkst, je krijgt zoveel meer hulp van de Spanjaarden. En met de cursus Wonen heb ik veel ellende kunnen voorkomen. Superfijn dit. En ook de community waar ik mijn vragen kan stellen. Ook dat is top.