Superpakket (Beginners + Semi-Gevorderden) + Wonen

Het kant en klare pakket als je in Spanje wilt gaan wonen en de taal wilt spreken. En dat adviseer ik iedereen. Want je moet dingen regelen en zonder Spaans kom je niet waar je wilt zijn. Met de Online Beginners + de Online Semi-Gevorderden leer je MAKKELIJK Spaans praten. In 60 uur als je wilt, maar je krijgt levenslang toegang en altijd hulp.

Met de cursus Wonen in Spanje erbij krijg je 25 lessen met Spaanse situaties en lessen zodat je alles zelf kunt regelen in het Spaans. Maar je hoort ook alles in het Nederlands. En je gaat op een hele fijne manier in Spanje wonen, want je krijgt veel tips en kennis over Spanje, de Spanjaarden en de levensstijl. Hiermee ga jij jezelf heel veel TIJD, GELD, PROBLEMEN besparen. SUCCES GEGARANDEERDSuperpakket (Beginners + Semi-Gevorderden) + Wonen

Miranda

Als je in Spanje wilt wonen dan is deze cursus absoluut een aanwinst. Je wilt niet weten hoeveel tijd en geld wij onszelf al bespaard hebben hiermee.

Monique

Ik woon al een tijdje in Spanje, maar met de beginners en semi-gevorderden heb ik Spaans leren spreken. Met de cursus Wonen het serieuze Spaans. En ik word er zo blij van. Leuke lessen samen met haar Spaanse man. Echt een aanrader.

Rob

Door deze cursus heb ik zo snel Spaans geleerd. Ik had niet verwacht dat het echt zo makkelijk ging. De Spaanse taal is het belangrijkst, je krijgt zoveel meer hulp van de Spanjaarden. En met de cursus Wonen heb ik veel ellende kunnen voorkomen. Superfijn dit. En ook de community waar ik mijn vragen kan stellen. Ook dat is top.