Spaanse lessen: Wonen in Spanje

Jij wilt graag in Spanje wonen of je woont er al, maar je loopt tegen een hoop dingen aan. Wij vertellen je ALLES in het Nederlands en Spaans. Je bespaart jezelf een hoop tijd, geld en ellende. Deze 25 online lessen helpen jou op ELK Spaans gebied. NIE nummer, verzekeringen, papieren, makelaars, notaris, gestor, jezelf verdedigen in het Spaans en doorvragen, afspraken maken, zorgen voor de BESTE mensen op elk gebied.

Elke stap die je moet zetten in Spanje vertellen wij jou in het Nederlands. Maar we leren je ook hoe je alles regelt in het Spaans. Als je ALLES zelf wilt regelen in het Spaans dan heb je een basis Spaans nodig of mijn Online Beginners / Semi-Gevorderden / Wonen nodig. Wil je geen Spaans praten leren dan word je ook blij van deze adviezen en tips om alle benodigdheden in Spanje te regelen.Spaanse lessen: Wonen in Spanje

Myriam

Zo grappig, ik deed de les Spellen in het Spaans en de volgende dag moest ik toevallig mijn naam spellen. Zo handig dat ik nu ALLES weet hoe ik het moet regelen in dit geweldige land.

Monique Bastinck

Door de combinatie van LIVE lessen en goede theorie ben ik eindelijk een stap verder gekomen in het Spaans spreken. En kan ik straks In het Spaans de verbouwing van ons huisje bespreken met de aannemer. De cursusmethodiek is een aanrader voor iedereen die lekker Spaans wilt spreken en zich niet wilt verslikken in de moeilijke grammatica.