LIVE Semi-Gevorderden in 16 weken

Supergoede keuze. Je krijgt de Online Semi-Gevorderden cursus en EXTRA 16 LIVE groeplessen. Gegarandeerd ALLES leren. Veel Spaans praten oefenen en 16 weken lang extra tips, extra lesmateriaal, extra begeleiding. LIVE Groepen starten altijd in januari en september.

LIVE Semi-Gevorderden in 16 weken

Els Venetiaan Spelde

De LIVE Semi-Gevorderden kan ik van harte aanbevelen aan iedereen die goed en makkelijk Spaans wil leren praten. Cintha is een goede en zeer bevlogen lerares. Door de vele extra´s die je krijgt en LIVE lessen leer je goed Spaans. Ik raad dit aan bij iedereen. Er is veel herhaling en Cintha is altijd bereid om je te helpen als je vragen hebt.

Riet Rademakers

Persoonlijke hulp, een stok achter de deur, ik heb het gewoon nodig. Op deze manier weet ik zeker dat ik niet afhaak, omdat ik elke dinsdag tijdens de LIVE les goed mee wil oefenen. Het is ongelooflijk hoeveel ik heb geleerd in een korte tijd.

Erna van Eijden

Ik volg de LIVE Lessen en ben er heel blij mee. Er wordt heel veel Spaans geoefend, waar ik veel van leer. De uitspraak, de klanken, heel veel extra informatie. En het is gezellig, de LIVE lessen worden heerlijk ontspannen gegeven door Cintha